Dior og lækker mad

Bikinibridge

75dee3833b9243ac92ece28328a6fecc

Jeg forstår det simpelthen ikke !!
En ny “trend” er, at man skal have den her såkaldte bikinibridge.
Jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive, for jeg synes det er så langt ude. Det kan sagtens være at der er nogen der har det naturligt, og dem vil jeg ikke træde på.
Men for de fleste er det ikke normalt at have SÅ fremtrædende hofteknogler.
Mange piger prøver at følge de trends der florere i medierne, og føler sig nærmest forkerte hvis man ikke ligner det ideal. Man kan pludselig ikke se andet end det, og man  ser på sig selv som tyk, grim og lignede ord. Ord der faktisk bare skaber mere negativt inde i én..

Vi ser allesammen forskellige ud, og jeg forstår virkelig ikke hvorfor det at være tynd er “in”, frem for det at have former eller bare for den sags skyld, at være sund.
For mit vedkommende synes jeg det er smukt at være naturlig og sund, uanset hvilken facon man så har. Og jeg synes nærmest det er pinligt hvis man kan se mine knogler..

Jeg ønsker virkelig at det her ideal af piger kan forsvinde !! Jeg ønsker at ingen har det dårligt med sig selv eller prøver at passe ind i et forskruede billede af kvindekroppen. Jeg ønsker at der er plads til alle. Og jeg ønsker af hele mit hjerte, at de piger der lider under deres egne tanker, må kunne se virkeligheden, for det kan godt lade sig gøre!!

Kunne det ikke være fedt hvis det nye udtryk blev, at alle kropstyper er smukke. ?!

Husk jo mere man siger til sig selv at man er smuk, jo mere vil din hjerne vænne sig til det tankemønster, og jo mere vil du faktisk tro på det.. !! 🙂

Knus Amalie 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dior og lækker mad