Ændrede planer

Lets talk about a beautiful body!

Billeder af piger og kvinder i dag, er meget idealistiske. Så hvis man ikke falder ind under rammerne, for hvad der i “verdens” øjne er smukt, så er man … ikke værdig?
Præcis derfor er det et vigtigt emne at tage op.
Hvorfor kan vi ikke se forskellige ud?

Vi vil så gerne passe ind i nogle kategorier, så vi hører til i en gruppe. Det er psykologisk bevist, og er ikke noget vi tænker over.
Men vi må alligevel prøve at vælge de rigtige, de ægte ting at kategorisere os selv som.
Livets udfordringer kan hurtigt komme til at handle om overfladiske og usunde ting, som ikke er godt for én i længden.
Man kan hurtigt falde ind i nogle dumme vaner og tanker, som man til sidst ikke kan skelne fra virkeligheden.

Det kan godt være at min opfattelse af andre mennesker, falder lidt udenfor normalen – men jeg har svært ved at sige at der er nogle, som ikke er smukke!
Jeg synes Danmark bugner af smukke piger og kvinder, UANSET størrelse, højde, hårfarve, make-up osv..

Alle piger og kvinder har ret til at føle sig smukke og værdifulde – og hvis du aldrig har fået det af vide før – så får du det nu.
For sandheden er, at DU ER SMUK. Du er værdifuld. Du er unik, og der er ingen som dig!

Kan du se forskel på virkelighed og fantasi?

Mit hjerte brænder, når jeg skriver om det her, for jeg ønsker så højt, at alle kan hvile i sig selv, og ikke skal føle sig presset til at ligne andre.
Vi er alle skabt på forskellige måder, og hvor ville det være kedeligt hvis vi alle lignede hinanden. Vi har brug for forskelligheder.

body1 body2 body3

Jeg siger ikke at det billede af kvinder, der florerer i medierne ikke er smukt. Jeg elsker alle kvindekroppe. Jeg bryder mig bare ikke om når det er usundt.
Men piger der er tynde skal bestemt ikke føle sig set på, som usunde eller klicheer! Kommentarer til store piger kan være lige så groteske, som kommentarer til tynde piger – og ingen af delene er okay!!!!

– Amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ændrede planer