Asos 25%

Ny Week-Challenge: maven i fokus

D. 10. december begyndte jeg en makeupfri uge og nu vil jeg evaluere hvordan det er gået. Fra tirsdag til fredag havde jeg ikke den mindste smule makeup på – fredag havde jeg dog givet mig selv lov til en undtagelse, pga. julefrokosten om aftenen. Lørdag var makeupfri men søndag og i dag har jeg haft mascara på. Helt efter planen er det altså ikke gået! På trods af det, synes jeg at jeg har fået det ud af det, jeg gerne ville – det var rart med en pause fra produkter, jeg er blevet mindet om min naturlige skønhed og det er godt at vide med sig selv, at man er smuk uden en masse tilføjelser :). MEN næste gang jeg planlægger sådan en uge vil jeg nok aflyse den hvis jeg bliver forkølet, ligesom jeg har været denne uge. Det er altså ikke særligt kønt med trætte øjne og hvad forkølelse nu ellers gør ved ansigtet. Det har været ret dårlig timing med forkølelse og makeupfri uge på samme tid.

I dag er jeg begyndt en ny lille week-challenge med fokus på min mave. Jeg er slank og jeg er klar over at jeg ikke behøver tabe mig, men det er ikke ensbetydende med at jeg ikke kan stramme op og få nogle muller 🙂 jeg kommer til at lave maveøvelser hver dag og dagligt tage et billede indtil d. 22. december hvor jeg skriver hvordan det er gået og om det forhåbentligt synlige resultatet :).

Min bror har en mavebænk og en ab roller, som jeg er så forelsket i! De to ting er helt fantastiske til træning af maven. Især bænken er jeg glad for, men jeg ejer endnu ikke en selv. Mavebænken på billeder nedenfor kan købes for 599 kr hos GetBig.

20131216-201832.jpg

Ab roller kan fås til 99 kr hos shapeup.

20131216-201752.jpg

Jeg vil slutte af for i dag med inspiration til tre lækre maveøvelser:

20131216-201619.jpg

Hvis du har lyst til mere inspiration eller uddybning af øvelser, er der meget at hente på nettet og ellers er du mere end velkommen til at skrive 🙂 ..

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos 25%