Fritidslæsning

– Cecilie

Dem af jer som er, eller har været studerende, tror jeg kender rigtigt godt til følelsen af ikke at have tid til at læse andet end pensumlitteratur. Og hvis man så er så heldig at have noget fritid, gider man da ikke bruge den på at læse!! 😀 Sådan har jeg det i hvert fald tit. Alligevel er jeg gået i gang med bogen “Find din passion på 4 uger”. Jeg kan ikke lade være med at grine lidt af mig selv, da jeg, efter at være begyndt på uni, er blevet meget kritisk omkring hvad jeg læser og hvordan det skal være skrevet (fx med tilstrækkelig mængde kilder for det som påstås). På trods af min kritiske sans, er det utroligt afslappende og givende for mig at læse denne bog. Det er læsning, som lige pludselig ikke kræver vildt meget, udover at jeg lige har lyst til at tænke over mit liv og hvad jeg nyder at lave, med andre ord hvad jeg føler mig passioneret omkring 🙂 .

Forfatteren er Pernille Melsted, som du kan læse meget mere om i bogen, som er udgivet i 2007. Bogen er en coach-dig-selv-bog omhandlende vejen til at finde frem til det du brænder for og hvordan du kan få dette intregreret i dit liv. Emnet er skrevet med henblik på at finde passion indenfor arbejde, men jeg synes sagtens den kan bruges på andre områder af livet 🙂 .

Hvis du har lyst til at blive lidt klogere på dig selv og trænger til lidt mere afslappet læsning ift. studielitteraturen, så vil jeg varmt anbefale denne bog 🙂 . Jeg fik den selv anbefalet af en veninde, som fik den anbefalet af en anden veninde.

20140223-160206.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crop FT og Snakes