Læse, træne, skype

Evaluering af det at blogge

Hermed blogindlæg nr. 128. Tak fordi du læser med :D! Det er dejligt at se hvordan vores besøgstal er steget siden vi startede d. 1. december. Her er en evaluering af hvordan det at blogge, har været for mig indtil nu.

Lad os starte ved begyndelsen! 😀 Amalie og jeg var sammen en aften for bare at råhygge. Pludseligt snakkede vi om blogs og inden aftenen var omme, havde vi aftalt at lave en blog sammen. Der gik lidt tid fra denne aften og til vi fik oprettet bloggen. Vi var begge spændte og samtidigt en smule nervøse for hvordan det ville være at blogge. Men vi kastede os ud i det hånd i hånd! 😀

Jeg har, uden den mindste smule tvivl, oplevet det at blogge, som en berigelse i mit liv. Det lyder ufatteligt stort! 🙂 Det har været spændende og udfordrende at skrive indlæg og lægge billeder op, da jeg personligt alt for tit (efter min egen mening) tænker for meget over, hvad andre tænker af negative tanker om mig. Det er spild af tid og energi, at tænke sådanne tanker. Man kan vel sige, at hvert blogindlæg har været som et skridt mod at blive mere sikker i mig selv og turde vise mig frem til dem, som har haft lyst til at kigge med 🙂 .

Set ift. min kreativitet, er denne blevet udvidet i og med at jeg har fået nye anledninger til udfoldelse, på andre måder end jeg før har prøvet. Det har været sjovt at finde på emner at skrive om og finde frem til hvilke billeder der skulle tages. Nogle dage har det føltes som om, det har strømmet med ideer, hvor jeg andre dage er gået i tænkeboks i flere timer, for til sidst at skrive om noget meget simpelt 🙂 .

Venindemæssigt er jeg blevet rigere. Amalie og jeg er gode veninder – som der vidst heller ikke er så meget tvivl om – og det at blogge sammen har været helt fantastisk og givet vores venskab noget specielt. En ting at være fælles om, at have startet op sammen – selvom det ikke er noget revolutionerende, er det helt specielt!

Sammenfattende kan siges, at det har bragt mig megen glæde at blogge og jeg glæder mig til de næste, forhåbentligt rigtigt mange blogindlæg, som skal skrives fremadrettet 😀 !

20140124-140104.jpg

– Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læse, træne, skype