Torsdags inspo..

Læse, træne, skype

Min dag kort beskrevet: læsning, træning, skype med min søde kæreste. Jeg har ikke lavet noget helt vildt i dag! Og har haft hovedpine et par timer nu pga. læsning. Øv øv… Trænger nok til at få hvilet øjnene lidt 🙂

Næste semesters bøger har jeg ikke modtaget endnu, men jeg er gået i gang med at “snuse” til psykiatri, som er et af de fag vi skal have. Ellers byder semestret på “videregående kognitions-, udviklings- og biologisk psykologi med kvantitativ forskningsmetodologi”, som det lyder så fint. Udover læsning om psykiatri har jeg forsøgt at læse om statistik. Det er vildt så lidt jeg forstår af det. Jeg tog matematik b i sommerferien inden min start på uni og her synes jeg at jeg endte med at forstå det nogenlunde, men nu er jeg bare helt blank. Det bliver vidst et udfordrende semester på dette område, men mon ikke det nok skal gå 🙂

20140123-192612.jpg

Maria (søs) sad og lavede lektier imens jeg læste.

20140123-193549.jpg

De sidste to dage har jeg været ude og løbe, så i dag besluttede jeg mig for at blive inde og lave et mix af øvelser for mave, ryg, lår og arme.

20140123-193311.jpg

Og så har jeg, i mine pauser fra læsning, kigget på masser af billeder på instagram, hvor jeg faldt over disse kloge ord af Elizabeth Taylor:

20140123-194034.jpg

Jeg håber du har haft en rigtig dejlig dag og nyder aftenen 🙂

Husk du er mere end velkommen til at følge med på instagram, @ceciliekatarina og @amlydk 🙂

– Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdags inspo..