Gør klar til at tage afsted på juleferie :)

Mave-challenge slut

Det er d. 22. december og dermed en uge siden jeg begyndte min week-challenge med fokus på maven. Meget enkelt har den gået ud på, at jeg har trænet min mave hver dag i en uge. Dette er ikke noget jeg gør normalt, men det vil jeg klart fortsætte med efter denne her uge! Det har været super lækkert og jeg kan mærke positiv forskel i min mave og ryg – jeg føler mig mere fast, stærk og sund! Det synlige resultat kunne have været meget mere udpræget. Tages i betragtning, at jeg slet ikke har ændret min kost, ift. hvad der er godt for maven, er jeg dog godt tilfreds med det synlige resultat. Jeg synes selv jeg kan se, at min mave er blevet mere fast og en smule mere markeret 😀 … Her er billeder fra første og sidste dag:

20131222-222301.jpg

Udover træning af maven, har mine stænger også fået en tur i dag! Ude i pænt vejr på en god løbetur 🙂

20131222-222400.jpg

Efter løbeturen hyggede jeg mig med lækker tunsalatmad, ost på kiks og Eurowoman. Jeg har også nået at blive totalt, fuldkomment forelsket i dag!! .. I diamanterne i Eurowoman.. Desværre er de liiiidt udenfor hvad min konto tillader mig at købe, derfor vil jeg fortsætte med at drømme sødt om dem – heldigvis har jeg mange gange oplevet drømme blive til virkelighed, så hvorfor ikke også lige lyserøde diamanter til 35.000 kr?? 😀

20131222-222454.jpg

Sov dejligt ♥

– Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør klar til at tage afsted på juleferie :)