Togtur med småkvalme

Meditation

20140120-213234.jpg

Fred og ro bag mine lukkede øjne 🙂

Jeg er fan af at meditere! Ro i sindet, ro i kroppen. Hos Psykiatrifonden kan inspiration og guides fås til forskellige simple meditationsformer. Øvelserne kaldes for en del af det mentale motionscenter og på siden er de tiltænkt, som et redskab til at håndtere angst. Jeg synes dog de er meget anvendelige i alle mulige andre situationer, også bare når man har det godt :)!

Dybe, rolige, kontrollerede vejrtræninger. Specielt denne form for meditation er jeg meget glad for. Den er så nem og enkel og let at udføre ligegyldigt hvor man befinder sig: til forelæsning, på arbejde, sammen med andre, ude eller hjemme. En kort videoguide til denne øvelse, kan ses her:

Derudover er jeg rigtigt glad for øvelsen, som går ud på at visualisere et dejligt og trygt sted. Du kan høre mere om den via denne videoguide:

Jeg håber dette indlæg kan være til inspiration! Måske mediterer du allerede, har gjort det få gange eller ikke prøvet det endnu? Føl dig fri til at dele dine erfaringer med meditation eller dine spørgsmål her eller på vores facebookside 🙂

– Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Togtur med småkvalme