Svigerfar-top

Levevis vs Minirisk Dagcreme

Dagcreme er en absolut nødvendighed for mig! Men jeg behøver ikke en fra et af de dyreste mærker. Jeg har afprøvet to billige cremer fra levevis og Minirisk.

levevis

20131205-223326.jpg

Ansigtscremen fra levevis kan fx købes i Føtex til omkring 40 kr for 50 ml. Cremen er Svanemærket (officielt anerkendt miljømærkning i DK) og Astma-Allergi mærket (viser der er lav risiko for udvikling af allergi og tager hensyn til allergikere). Personligt synes jeg cremen har en fik konsistens, den dufter dog ikke ekstremt lækkert, men det er til at overleve og ikke noget jeg har lagt mærke til efter jeg har påført den. Udseendemæssigt hvad angår cremens bøtte, er denne meget lille, neutral – lidt kedelig efter min smag.

Minirisk

20131205-224242.jpg

Dagcremen fra Minirisk kan fås i Fakta til omkring 25 kr for 50 ml. Den er, ligesom cremen fra levevis, Svanemærket og Astma-allergi mærket. Konsistensen er efter min mening dejlig – ikke for fast og fedtet, men let at påføre og huden føles lækker bagefter og slet ikke fedtet. Som en kontrast til cremens lækkerhed kommer klart dens duft. Denne creme bærer klart præg af at den er parfumeri – ikke en særligt rar eller feminin duft. Men igen, når det er sagt, så har jeg ikke lagt mærke til duften efter påførelse. Udseendemæssigt scorer denne point – bøtten er rigtig fin og jeg elsker “alt” med lidt lyserødt på og hjerter 😀 …

Jeg tror godt I kan fornemme hvilken creme jeg hælder mest til og har brugt flest pæne ord om: Minirisk 😀

20131205-225028.jpg

Held og lykke til dem af jer som måtte være på jagt efter en ny og lækker dagcreme! <3 Nu skal jeg snart til at bruge min, men først skal ansigtet renses 🙂 …

    – Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svigerfar-top