Fredagsaftensmad

Når ambitioner spænder ben for sig selv

– Cecilie

20140301-234751.jpg

Ja, dette er et indlæg, som inkluderer indrømmelse og en omgang “se dine dumme sider i øjnene” 😀 . Det lyder så fantastisk at være super ambitiøs og have lyst til en masse, men kan det gå over stregen? Et retorisk spørgsmål… Ja, selvfølgelig kan det det. Alting kan ende i en grøft 🙂 . Et af mine farlige områder, som besidder høj-risiko for at læsset vælter for mig/bægeret flyder over/benene giver efter under mig, er når det gælder studie og læsning. Jeg vil sååå gerne gøre det sååå godt, læse vildt meget og arbejde med teksterne, læse udover pensum, være effektiv, flittig og generelt bruge masser af tid på mit studie. Jeg vil så gerne være god til mit fag! Hvad er problemet så? 😀 Jo, problemet er at engang imellem stemmer forventninger, planer, mål og krav ikke overens med de ressourcer der er til rådighed. I sådanne øjeblikke tvinges man til enten at flygte eller at se det i øjnene: noget er ikke helt som det skal være, situationen er ikke optimal og ændring af et eller andet er nødvendigt.

I dag måtte jeg sætte læsningen på pause, da jeg simpelthen ikke kunne koncentrere mig. Grunden var, at det bare kørte rundt i mig, at jeg simpelthen ikke gjorde det godt nok.. og tænk engang, jeg sad jo rent faktisk med hovedet begravet i en pensum bog, imens disse tanker invaderede 🙂 . Hvad skulle jeg gøre anderledes eller bedre? Det er jo desværre umuligt at læse to bøger på en gang 😀 .

Derfor måtte jeg hive studie-stikket ud en del timer og distrahere min overflødige overbekymring 🙂

Godt det er weekend, så det også er muligt og faktisk rimeligt “lovligt” at holde helt fri 🙂 Jeg håber du har nydt din lørdag og at du er bedre end jeg er til at balancere mellem grøfterne 😀 !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsaftensmad