Min yndlings café

Dansk Psykologforenings generalforsamling og foredrag om tab og traumer

– Cecilie

20140227-220242.jpg

Denne aften har jeg brugt tre timer i selskab med en lille gruppe psykologistuderende fra forskellige semestre i Aalborg. Vi har været til Dansk Psykologforenings generalforsamling her i Aalborg i Studenterhuset, som jeg da lige kan knytte en varm anbefaling til, da man kan få billig varm kakao (som faktisk er rigtig god) og øl i rigtigt hyggelige omgivelser 🙂 . Forplejningen var helt i top til aftenens arrangement: tallerkener med slik, chokolade og andet godt stod på bordene, der var masser af sodavand (dog ingen vand?? 🙂 ) og en pause med store, lækre sandwiches fra Bogø. Generalforsamlingen var fulgt af et spændende foredrag af Maj-Britt Guldin. Hun startede foredraget med af aflive myter om sorg og bearbejdning af sorg. Fx nævnte hun den antagelse, mange muligvis har, om at det hjælper at snakke en masse om tabet og sorgen. Flere af disse myter blev jeg selv meget overrasket over muligvis ikke er lige så godt bevist og undersøgte, som jeg havde forestillet mig.

Alt i alt en rigtig dejlig aften og skønt at høre om noget psykologifagligt udover hvad vi hører til forelæsningerne 🙂 . Jeg håber din aften har været mindst ligeså dejlig som min 😀 …

20140227-220215.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min yndlings café