Husker du at smile? :)

Grib dagen

Denne dag startede jeg bogstavelig talt med at færdiggøre min synopsis. Normalt sidder jeg ikke om natten og studerer, men sådan gik det i nat! Jeg var først i seng ved 4 tiden. Da jeg endelig lå der under dynen, var jeg bare helt frisk. Typisk 😀 . Men jeg faldt da i søvn og det var godt, for tre timer senere, kl. 7, ringede min alarm. Op og have makeup og tøj på. Ud på cyklen og vigtigst af alt: FORBI BAGEREN! Joachim (kæreste) og jeg havde nemlig planlagt hyggelig morgenmad med bagerbrød. Orh, hvor var det dejligt! Rundstykker, københavnerbirkes, snegl, juice, pålægchokolade og Suits. Jeg vil vove at påstå, vi er utroligt dygtige til at nyde vores liv – også i hverdagen 😀 ! Og det er også noget som jeg prioriterer højt, for det jo er i hverdagen livet befinder sig det meste af tiden 🙂 . Alt for mæt hoppede jeg på cyklen igen. Denne gang ud til uni for at printe og aflevere synopsis. Ligegyldigt hvilken karakter jeg får til eksamen, ved jeg med mig selv, at jeg har arbejdet godt og forsøgt mit bedste at forstå og lære. Det er en rar fornemmelse og sænker min nervøsitet! Hvor er det dejligt at være tilfreds med sig selv og det arbejde man har udført – selv når det ikke er noget stort.

20140108-231106.jpg

Min dejlige, søde, sjove veninde, Cecilie, og jeg tog på Baresso efter aflevering af synopsis. Jeg elsker cafeture i godt selskab!

20140108-231030.jpg

Det sidste stykke tid har jeg virkeligt haft lyst til at få en tatovering. På cyklen hen til Baresso tænkte jeg at det da kunne være sjovt at få den i dag. Cecilie har for nyligt fået lavet en rigtig flot tatovering og vi kom jo selvfølgelig ind på tattoo-snak… Efter vi havde drukket op, bestilte vi tid til mig hos en tatovør og vupti nu er jeg ikke “pletfri” længere 🙂

20140108-230900.jpg

20140108-230936.jpg

Det var ikke nær så smertefuldt som jeg troede og jeg har klart fået lyst til at få lavet mange flere! Det er måske godt nok at min konto ikke er en guldmine lige nu 😀 …

Sikke en skøn dag. Gid jeg må huske disse kloge ord hver dag og fortsætte med at se det gode i dagen, lige præcis som den er og med det den indeholder:

20140108-230155.jpg

– Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husker du at smile? :)