Georg Jensen

Søde DIY juletræer

Tidligere i dag fandt jeg de sødeste DIY juletræer på bloggen homesick . Først tænkte jeg de så lidt svære ud at lave, men jeg klikkede videre til det videolink der ligger derinde og det var en god vejledning og slet ikke så svært som jeg troede 🙂 . Det var perfekt timing at jeg lige faldt over dem i dag, da jeg sammen med nogle andre havde planlagt noget julehygge her til aften. Vi fik foldet en masse flotte juletræer, flettet julestjerner, hørt dejlig jule musik, bagt pebernødder og småkager – i det hele taget hygget igennem! 🙂 Det var en utroligt dejlig aften – alle virkede til at være i julestemning og højt humør 🙂 .

Inden jeg tog afsted gjorde jeg min seng helt klar til bare at kunne hoppe under dynen, da jeg havde på fornemmelsen at oprydningen ville tage noget tid og jeg ville være træt når jeg kom hjem. Det var godt tænkt, for hold fast hvor er jeg træt nu, men samtidig glad efter en vellykket aften 🙂 .

20131203-234622.jpg

Sov dejligt 🙂 <3

– Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Georg Jensen