Essie love

Romantisk aften

Jeg er så utroligt heldig at have en fantastisk dejlig kæreste, som jeg elsker og værdsætter højt! Derfor er det jo umuligt ikke at få lyst til at forkæle og overraske ham engang imellem 😀 . Vi har her det sidste stykke tid siddet meget med læsning og studieopgaver sammen og hjulpet hinanden – nu var det tid til noget andet! En aften bare til os to, hvor vi kunne nyde hinanden og snakke om alt muligt andet end studie 🙂 . Jeg bad ham holde denne aften fri for planer og hente mig kl 19. Vi kørte så i byen og tog på Klostertorvet, en hyggelig cafe, hvor vi fik dejlig mad til en rigtig god pris. Servicen var tilmed også god! 🙂 herefter gik vi en tur i gågaden og ind i et center. Der var så stille i forhold til om dagen, når der er masser af liv. Det var så hyggeligt og afslappende, bare at gå der og snakke og nyde julepynt og ingen stress og jag.

20131204-233756.jpg

Da vi kom hjem igen satte vi serien Modern Family på og spiste lækker daim is som dessert. Hvis du er til et godt grin over hverdagens familieliv er det meget muligt du også vil elske denne serie lige så højt som jeg gør! 🙂

20131204-234841.jpg

Alt i alt en skøn aften – lige hvad vi behøvede!

Jeg håber I har haft en mindst lige så dejlig dag som min :)! <3

– Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie love