nytårsbilleder midlertidigt :)

Første dag i det nye år

Tænk det er 2014 nu! Et nyt år, en frisk start, nye muligheder og udfordringer. Det bliver dejligt og jeg glæder mig til at se hvad 2014 bringer 🙂

Jeg gik i seng ca kl 8 i morges og stod op ca kl 14. Det første jeg gjorde da jeg vågnede, var at spise chips og drikke cola. Herefter løb jeg en dejlig, lang tur. Jeg løb bl.a. i gågaden, da jeg vidste butikkerne jo havde lukket, så der ikke ville være mange mennesker. Udover at løbe i naturen, synes jeg virkeligt det er hyggeligt at løbe i gågader 🙂 Det var simpelthen så lækkert! En dejlig start på år 2014 og så slog jeg endda min rekordtid pr km (det skal ikke lyde som om jeg løber stærkt, for det gør jeg virkeligt ikke 😀 ).

I eftermiddags har jeg nydt denne lækre the (billederne er dog fra en anden dag):

20140102-000056.jpg

Jeg smagte den hos min moster og onkel på Bornholm. Jeg spurgte om jeg måtte se posen, så jeg selv kunne købe den, men moster var så sød at give mig den 🙂 Det er en af de bedste the jeg har smagt nogensinde!

Lige nu er jeg hos en sød veninde, som jeg har nydt aftenen med! Tre timer er løbet af sted med snak og spisning af søde sager. Det har været så dejligt!

Jeg håber du har haft en dejlig nytårsaften og en god første dag i det nye år 🙂 .

– Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nytårsbilleder midlertidigt :)