Pizza på mexikansk pandekage

Nye indkøb og julehygge

Det er 2. december og jeg har haft en små travl dag med forelæsninger – det har dog ikke stået i vejen for et lille smut i byen og senere julehygge :)! Jeg havde en liste med ting jeg skulle købe, bl.a. flettestrimler til julestjerner, læderhandsker fra H&M, dagcreme og sportsheadset fra Tiger. Jeg kom dog hjem med nogle lidt andre ting oveni det jeg havde sat mig for 😀 . I H&M fandt jeg en blød striktrøje til kun 50 kr – den måtte jeg jo bare have! Nu glæder jeg mig til at afprøve det nye headset en af de næste dage. Jeg håber det virker godt og bliver i ørene, i modsætning til mit gamle almindelige headset. Her er billeder af nye hårting, basis sort top med de nye jeans fra i går, striktrøjen og headset:

20131202-232323.jpg

Efter en dag med forelæsninger og bytur var det dejligt med afslapning. Her til aften har jeg hygget mig utroligt godt! 🙂 julemusik, julegodter og minsandten også et juleeventyr har været en del af denne dejlige mandag aften. Bogen på billedet nedenfor fandt jeg i sommers i en lille genbrugsbutik til kun 10 kr. Lyset med det søde nissepar stod ude foran min dør i går morges fra min kærestes forældre – dejlig overraskelse 🙂

20131202-233640.jpg

Nat nat til jer derude som stadig er oppe, nu vil jeg krybe under dynen 🙂 <3

– Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizza på mexikansk pandekage