Dreaming ...

Makeupfri dage

I morgen begynder jeg en uge uden makeup! Dvs. fra d. 10. til og med d. 16. december. Fredag aften bliver dog en undtagelse, da jeg skal til julefrokost. Til hverdag svinger det meget, hvor meget makeup jeg bruger. Nogle dage er det bare BB-cream fra Gosh og mascara, andre dage er det også øjenskygge, eyeliner og blush.

Formålet med nogle makeupfri dage er en blanding af lidt forskelligt, bl.a. at jeg gerne vil gøre noget godt for min hud og øjenvipper og give mit ansigt et lille break fra produkter. Dette skal også ses i lyset af alle de skønne fester der er denne måned: julefrokoster, lille juleaften, juleaften og nytårsaften = masser af makeup og falske vipper!

En anden grund  (som muligvis i nogles ører kan lyde egoistisk og selvglad) til min makeup pause er at minde mig selv om, at jeg er naturligt smuk :). Det er efter min mening vigtigt at elske sig selv og se det skønne ved det naturlige, herunder ens egen naturlighed. Hermed ikke sagt at makeup er noget dårligt – jeg elsker at gøre noget ud af mig selv og fremhæve det som jeg er særligt glad for ved mit ansigt fx. Det at gøre noget ud af sig selv synes jeg også viser en selv og omverdenen at man ikke er ligeglad med sig selv. Det er, som så meget andet, vigtigt at holde balancen, ikke falde i en af grøfterne, finde den gyldne middelvej og ikke mindst at finde den vej som passer til en selv, da vi alle jo er forskellige. I sammenhæng med dette, at vi alle er forskellige, ved jeg fx med mig selv at en af grundene til min kærlighed til at “pynte” mig skyldes at jeg syntes det var såååå hyggeligt, som helt lille pige, at få lov at lege med mors makeup og da jeg blev lidt ældre, få det som hun ikke brugte. Selv i dag har hun indflydelse på mit makeupforbrug – hun er god til at finde nye produkter, som jeg altid afprøver når jeg er på besøg! Det kan godt være lidt svært at få økonomien til at række til makeup-eksperimenter når man er på su.

Så for mig er makeup altså ikke et forsøg på at skjule mig selv (kan dog ske en dag hvis jeg er meget træt! 🙂 ) eller utilpashed ved mit udseende – det er derimod forbundet med noget hyggeligt, en mulighed for at fremhæve det jeg er glad for, at gøre noget ekstra ud af mig selv og vise mig selv og andre at jeg ikke er ligeglad! 🙂

Jeg har fundet nogle forskellige frisurer som jeg evt. kan bruge ekstra tid på i stedet for makeuppen, hvis jeg har lyst til at gøre lidt ekstra ud af mig selv på en anden måde:

20131209-192755.jpg

20131209-192841.jpg

20131209-192940.jpg

20131209-193156.jpg

20131209-193221.jpg

20131209-193241.jpg

– Cecilie

2

  • bylodahl

    Super god ide med makeup frie dage – jeg kører det selv her i de næste ugers tid – mest pga. SRP dage…
    Også rigtig god ide at bruge lidt ekstra tid på håret i stedet ! Det tror jeg lige jeg tager til mig 🙂

    – Alberte
    http://bylodahl.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amace

      Dejligt vi kan være flere om nogle dage uden makeup :)! Held og lykke med din SRP, det er jo en stor opgave – jeg syntes selv det var spændende at skrive den og fordybe mig så meget I et emne. Håber du har tid til afslapning og julehygge. Godt at høre at det med håret har været til inspiration 🙂

      Glædelig jul!

      – Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreaming ...