Gaven til ham

Ændrede planer

Julegaveshopping var hvad Joachim (min kæreste) og jeg havde planlagt i dag! Ja, I kan måske godt allerede gætte jer til, at det ikke helt var hvad der endte med at ske :). Vi tog i et center og ville så bare få købt så mange gaver som muligt – der gik dog ikke længe før vi blev småsultne og frustrerede over ikke lige at kunne finde præcist det vi ledte efter. Vi satte os derfor og fik lidt at spise og ville lave en plan over hvilke butikker vi nu skulle ind i. Men nej vi kom ikke hjem med en eneste julegave! Til gengæld fik jeg fingrene i dette lækre Elle og chokolade 🙂 .

20131210-210117.jpg

20131210-210205.jpg

Min plan for julegaveshopping har jeg nu ændret til at det bliver efter jeg er taget hjem til min familie, dvs. d. 20. december. Det bliver altså bevidst-last-minute-julegaveshopping. Heldigvis giver det mig mulighed for en rigtig shoppe tur med min elskede lillesøster! Åh, hvor jeg glæder mig. Det har været skønt at flytte hjemmefra på mange områder, men en af de største udfordringer har klart været savnet af min søster og bror :)! Og Maria (min søster) har endda fødselsdag denne uge, som jeg går glip af – om jeg føler mig som en lidt dårlig søster? JA! Det skal måske siges at min bror og jeg flyttede hjemmefra den samme sommer og efterlod lillesøs som “enebarn”. Men hun ved vi elsker hende og jeg ved det er sundt at savne (i begrænsede mængder) :)!

På trods af at vores planlagte julegaveshopping i dag tog en drejning, har jeg nu fået købt den første julegave! Efter vores tur til centeret har jeg været på julemarked/shopping/hygge tur med nogle dejlige venner. På vores tur blev der bl.a. drukket Baresso, skøjtet, set på julemarked, taget billeder med julemanden, shoppet og spist. Dejlig eftermiddag! Hvis du er Baresso-elsker ligesom mig, skal du simpelthen prøve deres Jule Latte – den er så lækker og har et strejf af kanel 🙂 …

20131210-210308.jpg

No Makeup – Neglelak – Baresso Jule Latte – Julemarked

Jeg håber I nyder den søde juletid 

– Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaven til ham