H&M kjoler til julens fester

Hvidt tøj til konfirmation

Mine dage fortiden er ikke så spændende, da jeg faktisk bare sidder og læser op til eksamen :/
Men så kan jeg da lige fortælle en lille sjov historie fra min fætters konfirmation i sommers.

Det første jeg forbinder med konfirmationer, er hvidt tøj! Så jeg tager selvfølgelig en flot hvid kjole på, hvide sko, og lys taske. Da vi så sidder i kirken, går jeg udenfor, for at få noget luft, og jeg lægger egentlig godt mærke til, at folk de både kigger og hvisker lidt.
Da jeg så kommer helt ud, står der en masse unge mennesker med roser, og venter på at konfirmanderne kommer ud efter ceremonien. Jeg tænker egentligt ikke så meget over det, og går lidt væk fra dem. Så kan jeg pludselig høre, at der bliver hvisket: ”Ej skal hende der ikke ha’ en rose?” ”Er hun blevet konfirmeret?” ”Ej, hun er da alt for gammel !!” osv.. Jeg ved ærlig talt ikke helt, hvor jeg skal gøre af mig selv, og har både den følelse af at være lige ved at flække af grin, samtidig med jeg synes det er ret pinligt, at jeg står der i helt hvidt tøj og ligne en konfirmand – trods en aldersforskel på 6 år! Haha.. Det ligesom først der, at jeg finder ud af, at det altså kun er konfirmanderne der har hvidt tøj på. Jeg  går så ind i kirken igen, men har sjovt nok ikke lyst til at gå tilbage på min plads – og forstår pludselig al den hvisken!

Det var første og sidste gang at jeg tager hvidt tøj på til en konfirmation.

outfit1 Outfit fra min fætters konfirmation i sommers
– Amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M kjoler til julens fester